Kasva yhdessä kanssamme

Me Karo Pharmalla olemme joukko päteviä ja energisiä yksilöitä, joita yhdistää yrittäjähenkisyys ja halu rakentaa yhdessä jotain suurta.

Tavoitteenamme on tarjota älykkäitä valintoja päivittäiseen terveydenhoitoon, ja pyrimme intohimoisesti toteuttamaan visiomme siitä, että Karosta tulee yleiseurooppalainen johtaja päivittäisen terveydenhoidon alalla. Tämän kunnianhimoisen kasvustrategian avulla etsimme jatkuvasti uusia kykyjä liittymään nykyiseen dynaamiseen ja nopeatempoiseen Karo-tiimiimme.

Pyrimme kohti tavoitettamme tulla omatoimiseksi kollegoiden verkostoksi, joka kykenee ratkaisemaan liiketoimintaan liittyviä ongelmia ja tekemään järkeviä päätöksiä itseohjautuvissa projektitiimeissä.

Yrityksemme on monimuotoinen ja osallistava. Täällä jokainen voi olla oma itsensä ja työntekijöitä motivoi mahdollisuus päästä vaikuttamaan. Ydinarvomme – Challenge, Act, Connect ja Care – on määritelty koko yrityksen kattavan yhteistyöharjoituksen kautta. Nämä ydinarvot ovatkin nyt virallinen kehyksemme, kuinka toimia yhdessä; olemme yhteisö, jossa jokainen voi vapaasti jakaa näkemyksensä ja olla oma itsensä.

Tämä tekee Karosta entistä dynaamisemman työpaikan ja paremman yrityksen, sekä auttaa meitä tekemään älykkäämpiä liiketoimintapäätöksiä.

Erilaisten näkökulmien ja taustojen omaksuminen on osa identiteettiämme. Yhdenvertaisuus näkyy myös naisten ja miesten tasapuolisessa edustuksessa johtotehtävissä.

Jos haluat työskennellä dynaamisessa, nopeasti kasvavassa, matalahierarkkisessa ja ei-byrokraattisessa yrityksessä, joka luottaa työntekijöidensä kylyihin ja antaa heille mahdollisuuden tehdä omia päätöksiä strategiset tavoitteemme ja visiomme mielessä pitäen – tutustu nykyisiin avoimiin työpaikkoihimme.

Avoimet työpaikat

Brand Manager
Stockholm

Brand Manager
Turku

Business Controller
Stockholm

Business Organisation Associate
Stockholm

Content Partnership Manager
Flexible

E-commerce Manager
Brand: Remescar
Ghent

ERP System Analyst
Stockholm

Head of Nordic RA
Stockholm

International Sales Manager
Rotterdam | ITB team

Junior Supply Chain Coordinator
Düsseldorf, Ghent, Maidenhead, Stockholm

Legal Counsel
Stockholm

Marketing student
Copenhagen

RGM Analytics Manager
Maidenhead, Stockholm

Senior Social Media Ads Manager
Flexible

Video-editor
Flexible

Head of Medical & Clinical operations
Stockholm | Scientific Affairs

Marketing student
Copenhagen | Marketing

Kun Karo Pharmalla tehtävän sijaintipaikka on merkitty joustavaksi, se tarkoittaa, että tehtävä voi sijaita jollain useammasta sijainnistamme, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, Tukholma, Rotterdam ja Lontoo. Jos haluat saada tietoja koskien tiettyä tehtävää, ota yhteyttä työpaikkailmoituksessa mainittuun rekrytointitiimiin tai ota yhteyttä career@karopharma.com saadaksesi lisätietoja.

Karo Pharma