Karo Healthcaren valikoimasta löytyy terveydenhoidon tuotteita ja palveluita sairauksien ehkäisemiseen ja päivittäisten terveysongelmien hoitamiseen.

Runsaasti vaihtoehtoja päivittäiseen terveydenhoitoon

Karo Healthcare on erikoistunut päivittäisen terveydenhoidon tuotteiden myyntiin ja markkinointiin. Tuotteisiimme kuuluu niin reseptilääkkeitä (Rx) kuin itsehoitovalmisteitakin (OTC).

Valikoimassamme on yli 80 brändiä ja kuusi tuoteryhmää: intiimihygienia, dermatologia, jalkahoito, kivun, yskän ja vilustumisen hoito, hyvinvointi sekä reseptilääkkeet.

Tuotteitamme on saatavana 90 eri maassa suoramyyntiorganisaatioiden ja jälleenmyyjäverkoston kautta, ja niitä myydään kuluttajille apteekeissa ja vähittäiskaupoissa.

Enemmän kuin pelkkiä tuotteita

Kaikissa tuoteryhmissämme on tuotteita ja palveluita, jotka antavat kuluttajille valinnanvaraa päivittäisten terveysongelmien hoitamiseen ja hyvän terveyden ylläpitämiseen.

Tuomme oikeat tuotteet kuluttajien ulottuville ja huolehdimme siitä, että heillä on hyviä ja mielekkäitä vaihtoehtoja. Autamme heitä myös tekemään hyviä valintoja tarjoamalla selkeää tietoa ja tukea esimerkiksi koulutuksen ja digitaalisten palveluiden kautta.

Huolehdimme myös siitä, että tuotteitamme on saatavana siellä ja silloin, kun kuluttajat niitä tarvitsevat – ja että ne ovat helposti saatavilla kaupoissa, apteekeissa ja verkossa.

Näin tarjoamme fiksuja valintoja päivittäiseen terveydenhoitoon.

Reseptilääkkeet

Neoproct

Ihonhoito

Uskomme, että jokainen ansaitsee terveen ihon. Dermatologian hoitoalueella tavoitteemme on tarjota laadukkaita tuotteita ja olla tiettyjen segmenttien markkinajohtaja. Luotettujen ja vakiintuneiden brändiemme valikoimaa arvostavat suuresti niin kuluttajat, apteekit kuin terveydenhoidon ammattilaisetkin.

Hoidamme ihmisiä, joilla on hyvin kuiva ja ongelmallinen iho, sekä atooppista ihottumaa. Suosittelen usein Locobase-perusvoiteita, sillä niissä on suuri rasvapitoisuus, mikä suojaa ja palauttaa kosteuden säilyvyyden ihossa.

— Petra Kjellman, ihotautilääkäri, Diagnostiskt Centrum Hud, Ruotsi.
iWhite logo - karo color
Remescar logo
Locobase logo

Intiimihygienia

Intiimihygieniatuotteemme tukevat kuluttajia ja terveydenhoidon ammattilaisia intiimialueen terveysongelmien huomioimisessa ja hoidossa. Tarjoamme nopeasti lievittäviä ja ongelmia ratkaisevia brändejä, jotka parantavat elämänlaatua, kuten Multi-Gyn, Multi-Mam, Scheriproct.

Suosittelen Multi-Gyn-tuotteita ensisijaisena hoitona emätinongelmiin.

— Zoran Maričić, gynekologi
Logo-Multi-Mam
Brand Logotype

Jalkahoito

Jalkahoito on Karo Healtcaren keskeinen tuoteryhmä. Valikoimassamme on useita luotettuja brändejä, kuten Nailner, Verruxin, Mabs ja CCS, jotka auttavat ihmisiä pitämään jalkansa kauniina, terveinä ja vahvoina ympäri vuoden.

Yksi viidestä aikuisesta kärsii varpaiden kynsisienestä.

— Global Nail Fungus Organization 2019
ccs
Mabs
verruxin logo

Kivun, yskän ja vilustumisen hoito

Karolta löytyy useita kipua lievittäviä ja kuumetta alentavia tuotteita sekä flunssan oireiden ehkäisyyn ja hoitoon tarkoitettuja tuotteita. Meistä on tullut tämän hoitoalueen erikoistuntijoita valikoimamme tuotteilla, kuten Viruseptin.

Nuhakuume eli flunssa on yleisin tarttuva virustauti ihmisillä. Aikuiset kärsivät 2–5 flunssasta vuosittain.

Viruseptin

Hyvinvointi

Hyvinvoinnin valikoimassa on useita brändejä, kuten Allévo, Dosett, Betavivo ja Flux, jotka helpottavat kuluttajien päivittäistä elämää ja tekevät siitä terveemmän.

betavivo

Ympäristöllisesti kestävämmät pakkaukset

Pyrimme jatkuvasti pienentämään ilmastojalanjälkeämme. Vähennämme aktiivisesti tarpeettomien muovimateriaalien käyttöä pakkauksissamme. Edistämme pakkaustemme kierrätystä ja kestävää kiertotaloutta Ruotsissa ja olemme FTI:n jäsen. Tämän osoituksena kuluttajapakkauksissamme on Vihreä piste -merkintä.